Je bekijkt de reis...

a
A
Tags: Zending, Roemenië, CharisBibleCollege
13 april 2016 08:57 | Door: Wiebrig
Wat een geweldige dingen maken jullie mee! Fantastisch om te zien hoe groot God is en door jullie heen werkt. Ik geniet van jullie verslagen, ook al reageer ik niet altijd. Maar die van jullie en die van de Oegandagroep zijn de eerste dingen die ik lees. Een fijne dag vandaag als toerist, maar jullie kennende zullen jullie ook vandaag zeker de zegen van God verspreiden.
13 april 2016 09:57 | Door: anita
wat zijn jullie goed bezig allemaal. ik lees de verslagen iedere dag. veel succes verder en geniet ervan !
13 april 2016 09:58 | Door: fred
Wat een verhaal jullie bleven een hoop
erg mooi
veel zegen daar
13 april 2016 12:05 | Door: Margareth
We zingen het vaak : Alles is mogelijk alles is mogelijk!
Fantastisch dat jullie het meemaken met onze Grote God.
groetjes Margareth Bouwmeester
13 april 2016 12:48 | Door: adriana marges
lieve broers en zussen
Our God is een awesome God Alleluia.
Hartelijk dank ga maar lekker genieten van de vrije dag.
Shalom,
Jacques en Adriana
13 april 2016 15:34 | Door: Judith Hendriksen
Hallo lieve klasgenoten, jullie zijn lekker op dreef! Nou ja, gedreven door Zijn liefde natuurlijk, gaaf!
13 april 2016 16:27 | Door: Jorijn
Mooi Jeroen! Nu allen lekker genieten van jullie welverdiende dagje vrij!
13 april 2016 16:38 | Door: Bert Loonstra
Wat heerlijk om de Heilige Geest zo aan het werk te zien!
God is goed, en laat jezelf ook maar verwennen door alles wat Hij jullie geeft!
13 april 2016 17:18 | Door: M&M
WOW = Walking On Water
Living Water!!!
13 april 2016 17:37 | Door: Marijke
Geweldig om te lezen wat voor heerlijke dingen jullie meemaken! Dit moet een enorme impact hebben op de levens van de mensen daar..... en op jullie! Ik ben zo benieuwd hoe jullie straks terugkeren naar Nederland.... veranderd door de ervaringen.... en misschien wel met een beetje heimwee naar Uganda... met z'n mooie natuur en z'n mooie mensen!
13 april 2016 19:35 | Door: Anne
Wat een krachtige getuigenissen! Super! Ik geniet van de blogs, de foto's en verhalen op facebook!!
13 april 2016 20:17 | Door: Gre
Prachtige getuigenissen, dank je Jeroen , wat hebben we een Machtige God, en wat heerlijk dat jullie uit mogen delen van Zijn Genezingskracht, Liefde en goede gaven. Het ks deze mensen zo van harte gegund:-)
14 april 2016 00:24 | Door: Grada van Damme
Geweldig wat jullie allemaal daar meemaken, zo waar wat de Bijbel zegt, dat als wij de blijde boodschap het evangelie brengen, dat de wonderen en tekenen ons zullen volgen. En daar worden we zo blij van, God is zo goed!
14 april 2016 01:15 | Door: Jan
Prachtig verslagen Jeroen, ik geniet Rn leef mee in gedachten met waar jullie zijn en zie het voor me gebeuren. God is zoooo goed. Genoeg en extra, zo is het! Vanmorgen hebben we met de studenten op het grote scherm getuige kunnen zijn van jullie drama opvoering in Rora, God raakt de mensen aan door de zegen die jullie daar zijn.
14 april 2016 08:07 | Door: adriana marges
En de zevende dag rustte Hij van al Zijn werken.
Vast een mooie dag gehad .
Groetjes en Shalom,
Jacques en Adriana